Eckart college

Eindhoven, 15 Mei 2018

De komende drie jaar wordt Sichya ondersteund door het Eckart college. Op 15 mei hebben Pema Lama en Steven Ankersmit samen een presentatie gegeven op de school in Eindhoven om het project aan de leerlingen toe te lichten. We waren erg blij met positieve reacties van de leerlingen en vragen!

Details rondom de besteding van deze donatie zal hier in de toekomst worden gedeeld. Ook zullen wij posts op de website plaatsen en delen via facebook!

Wij zijn heel erg blij dat de docenten en leerlingen van het Eckart college zich inzetten om meer kinderen in Nepal, en specifiek Phulasi, naar school te kunnen laten gaan de komende jaren!

Meer informatie over organisatie vanuit de school is te vinden via:

https://eckartcollege.nl/activiteiten/beterewerelddag/

In November 2018 heeft Pema Lama Phulasi bezocht, hij zal binnenkort meer hierover vertellen op deze pagina.  Het goede nieuws is dat dankzij de hulp van Eckhart college wij in staat zijn om een vierde school in het dorp te steunen en dus meer dan 60 kinderen naar school kunnen laten gaan komend jaar!

In juli 2019 heeft Sichya voor het tweede jaar steun ontvangen van het Eckhart college. Hiermee kunnen we onze steun op de korte en lange termijn uitbreiden, zodat nog meer kinderen de komende jaren naar school kunnen gaan en kwaliteit van het onderwijs verbeterd kan worden.