Eckart college

Eindhoven, 15 Mei 2018

De komende drie jaar wordt Sichya ondersteund door het Eckart college. Op 15 mei hebben Pema Lama en Steven Ankersmit samen presentaties gegeven op de school in Eindhoven om project aan de leerlingen verder toe te lichten. We waren erg blij met positieve reacties van de leerlingen en vragen!

Informatie waar deze steun aan besteed wordt zal hier in de toekomst worden gedeeld. Ook zullen wij een of meerdere posts op de website plaatsen en delen via facebook!

Wij zijn heel erg blij dat de docenten en leerlingen van het Eckart college zich inzetten om meer kinderen in Nepal en specifiek Phulasi naar school te kunnen laten gaan de komende jaren!

Meer informatie over organisatie vanuit de school is te vinden via

https://eckartcollege.nl/activiteiten/beterewerelddag/

In November 2018 heeft Pema Lama Phulasi bezocht, hij zal binnenkort meer hierover vertellen op deze pagina.  Het goede nieuws is dat dankzij de hulp van Eckhart college wij instaat zijn om een vierde school in het dorp te steunen en dus meer dan 60 kinderen naar school kunnen laten gaan komend jaar!

In Juli 2019 heeft Sichya voor het tweede jaar steun ontvangen van Eckhart collega, we zullen hiermee onze steun op korte en lange termijn kunnen uitbreiden. Zodat nog meer kinderen de komende jaren naar school kunnen gaan en kwaliteit van het onderwijs verder omhoog kan gaan.